2009-05-28

BIOSTYL&ESOTERIKA v Praze/BIOSTYL&ESOTERIKA fair trade in Prague



(few of team members : Filip Říha, Anežka Botlíková a Láďa Zelinka)


S několikadenním zpožděním zde přinášíme informace o tom, jak proběhlo aktivní představení vitariánství české a nejenom české veřejnosti na tradičním každoročním veletrhu
BIOSTYL a ESOTERIKA 2009

na pražském Výstavišti v Holešovicích.

Prezentováno společnou snahou přátel z komunity
Fresness.cz a projektu vitariánského občerstvení a cateringu Filipa Říhy pod značkou Ráj chutí se shledalo s nebývalým úspěchem!

********

Let us introduce to you in few words this big goal of young raw fooders community in Czech Republic.

This big experience let us practically start big raw food campaign in CZ what will be presented by amount of interesting projects during next close month.


Kiosk and huge catering action for 400 people during evening' s after party for prominent visitors (for example one of most important visitor who ate exotic raw vegan sushi was Masaru Emoto) of the BIOSTYL and ESOTERIKA 2009 trade fair have been reassuring us that close connection and collaboration on particular projects of
Freshness.cz community members by another members are the right way to break myths about how to "do business" at all.

Very flexible team of faw fooders exemplified personally vibrant health and benefits of being raw during all 3 days with smile on their cheeks and sparkling eyes.
The Freshness.cz /Raj chuti Kiosk was all the fair trade duration surrounded by visitors eating exotic raw vegan sushi, avocado chocolate dessert, raw apple "pie", fresh papaya fruit and another delicates and discussing with team, asking how to do, what is it about to be on raw food vegan diet....questions, questions and another questions...and for sure - answers. That' s the meaining of participating on this big and traditional fair trade.


(Michal Kreslík a Andrea Chlumová se radují z nebývalého zájmu návštěvníků veletrhu/Michal and Andrea rejoice at unexpected visitors interest)

Atmosféra, kterou vytvořili lidé se zářícími plamínky v očích a nadšeným zájmem o zdraví a chutě návštěvníků výstavy přilákal velké množství kolemjdoucích. Tým lidí byl neustále mezi nimi před stánkem a diskutoval, vysvětloval, ponoukal k ochutnávce. Lidé se v průběhu veletrhu vraceli, nekteří i několikrát, pochvalou tým poctil během večerního cateringu pro nejvýznamnější osobnosti veletrhu i Masaru Emoto, jeden z nejváženějších hostů celé akce.




(Filip Říha se zákaznicí/ Filip with one of customer)



Obsáhlý popis čerstvých dojmů z akce očima Michala Kreslíka (Freshness.cz) a Filipa Říhy (Ráj chutí) si můžete, stejně jako komentáře ostatních členů týmu, přečíst zde.

Unfortunately Filip's and Michal's articles on Freshness.cz linked upper are in CZ only...





(Iwuy čokodezert, jablečný "dort" Filipa a jeho babičky, výroba sushi/Iwua's chocodessert, raw apple "pie" by Filip and his grandma', sushi preparation)

(zákaznice Ráje chutí s Iwuy čokodezertíkem, úspěch receptů mě těší/customer enthusing with Iwua's chocodessert - I'm happy to see this recipe live between people)


(team během sobotního odpoledne/team during saturdays afternoon)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Sledující/Followers

Seznam blogů/List of blogs